Symphony Of the Cells


Symphony of the Cells (SOC) is ontwikkeld door Boyd Truman . De behandeling bestaat uit meerdere unieke (SOC)protocollen. Een protocol bestaat uit een combinatie van doTERRA oliën die worden aangebracht op je ruggenwervel en voeten. Ieder protocol heeft zijn eigen combinatie van oliën die elk zijn eigen unieke werking heeft. Deze oliën zijn speciaal geselecteerd om hun effect op jouw gezondheid. De oliën helpen het zelfgenezende vermogend in je lichaam te bevorderen. Ze zorgen voor het in evenwicht brengen van alle functies in je lichaam zoals temperatuur, zuurgraad, bloeddruk en ademhaling. Als je even wat minder lekker in je vel zit dan zou je zelfgenezende vermogen ervoor moeten zorgen dat je lichaam weer terug in balans wordt gebracht. Jammer genoeg is niet ieder mens vitaal genoeg om zonder hulp te kunnen herstellen. De (SOC) protocollen kunnen hierbij helpen en zijn in te zetten bij een groot aantal klachten of aandoeningen.

Ben je nieuwsgierig waarvoor de protocollen zijn in te zetten dan kun je beter even contact opnemen. Het verschil met de Aroma Touch massage is dat deze protocollen speciaal voor één specifiek klacht of aandoening worden ingezet.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn varieert dus per geval. Als je gaat starten zijn er in aanvang vaak meerdere behandelingen in korte tijd achter elkaar nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Soms is één behandeling al voldoende. Bij meerdere behandelingen wordt een behandelplan opgesteld. Als je last hebt van een chronische aandoening dan is een onderhoudsbehandeling van 1x per maand aan te bevelen. Bij seizoensgebonden klachten zoals bv allergie voor pollen is 1x per maand gedurende het seizoen vaak al voldoende voor het gewenste resultaat. Welk protocol voor jou klacht of aandoening nodig is wordt bepaald naar aanleiding van het intake gesprek en de evaluatie van de symptomen.

Een SOC behandeling  duurt totaal ongeveer 30 minuten. De kosten voor een losse behandeling is 42.50 euro. Als je bij aanvang meerdere behandelingen nodig hebt dan bespreken we de prijs van het totaal aantal behandelingen waarbij een korting wordt afgesproken.