Ayurvedische massage


Ayurvedische massage is een zachte energetische massage. Het richt zich op de balans van lichaam en geest. De massage werkt zuiverend en ontspannend. Gedurende deze massage worden de marma punten gestimuleerd. Dit om de energie weer te laten stromen en gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.

Tijdens de massage wordt warme olie direct op het lichaam aangebracht. Olie die speciaal voor jouw persoonlijke dosha wordt samengesteld. Het gebruik van deze olie in combinatie met de heilzame effecten van massage zorgen ervoor dat de geneeskrachtige kruiden in de olie hun werk gaan doen. Hier kun je een afspraak maken.

Ayurvedische massage is een behandeling (Abhyanga) uit de Ayurveda. Wil je hier meer over lezen kijk dan op de Ayurveda pagina. De constitutie van ieder mens is volgens de Ayurveda opgebouwd uit een samenstelling van drie dosha’s namelijk: Vata, Pitta en Kapha. Om jouw samenstelling van de dosha’s vast te stellenkun je hier de test doen . Kom je voor de eerste keer neem dan de uitslag van de test mee. Heb je vragen dan vullen we hem samen in voorafgaande aan de massage.