Symphony of the Cells


Symphony of the Cells (SOC) is ontwikkeld door Boyd Truman . Het bestaat uit meerdere unieke protocollen waarbij essentiële oliën van dōTERRA worden aangebracht op de ruggenwervel en voeten. Iedere olie heeft zijn eigen unieke gunstige werking en is geselecteerd om zijn effect op jouw gezondheid. Het helpt het zelfgenezend vermogend in je lichaam te bevorderen. Het staat voor het in evenwicht zijn van alle functies in het lichaam zoals temperatuur, zuurgraad, bloeddruk en ademhaling. Als het even wat minder met je gaat, zou je zelfherstellend vermogen je lichaam weer terug in balans moeten brengen. Helaas is niet iedereen vitaal genoeg om zonder hulp dit evenwicht te herstellen. De behandeling is in te zetten bij een diversiteit aan klachten of aandoeningen.

Benieuwd waarvoor de protocollen inzetbaar zijn, klik dan hier. Het verschil met de Aroma Touch massage is dat deze protocollen voor één specifiek probleem worden ingezet terwijl de Aroma Touch het hele lichaam aanpakt.

Het aantal behandelingen welke nodig zijn varieert per geval. Bij aanvang kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Soms is één behandeling voldoende. Wanneer er meerdere behandelingen nodig zijn, dan wordt een behandelplan opgesteld. Heb je last van chronische aandoeningen dan is een onderhoudsbehandeling van 1x per maand aan te bevelen. Bij seizoensgebonden klachten zoals bv allergie voor pollen is 1x per maand gedurende het seizoen vaak al voldoende. Welk protocol voor jou nodig is wordt bepaald naar aanleiding van het intake gesprek en de evaluatie van jou symptomen.

Een behandeling  duurt totaal ongeveer 30 minuten. De kosten voor een enkele losse behandeling is 45 euro. Mocht het zo zijn dat je bij aanvang meerdere behandelingen nodig hebt dan bespreken we de prijs van het totaal aantal behandelingen.